Birouri si sali de conferinta

Birourile sunt destinate pentru a servi ca cel mai important suport logistic in desfasurarea unei afaceri. Centrul de afaceri Tritech pune la dispozitia clientilor birouri spatioase, elegante, cu dotari complete precum mobilier, calculatoare portabile, internet wireless si copiatoare pentru a crea baza unor parteneriate de succes si primul pas in colaborari fructuoase. Birourile au fost gandite ca punct de sprijin in dezvoltarea afacerilor iar mediul creat este perfect pentru afaceri de succes.

Cele doua sali de conferinta au fost concepute ca spatii de dezbatere a ideilor de afaceri si de materializare a scopurilor pentru viitor. Videoproiectorul si sistemul audio-video reprezinta suportul logistic si asigura sprijinul ideilor prin posibilitatea sustinerii unor prezentari detaliate in prezenta patronatului, a clientilor sau a furnizorilor.

Salile de conferinta pot fi inchiriate si de catre firmele care nu sunt gazduite de centrul de afaceri Tritech pentru a fi desfasurate astfel activitati precum training-uri, prezentari si lansari de produse.
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro