Confort termic si igienic

Centrul de afaceri Tritech a creat atmosfera perfecta pentru desfasurarea unor afaceri de succes, oferind servicii complete. In acest sens, confortul termic este asigurat prin centrala proprie de care centrul logistic dispune, precum si prin sistemele de climatizare. Astfel, indiferent de anotimp sau de starea vremii, partenerii centrului Tritech vor beneficia de temperaturi adecvate pentru conditii optime de lucru. Confortul igienic este asigurat prin serviciul de curatenie, cat si datorita dotarilor cu toalete atat in halele de productie si depozitare, cat si in spatiile comune birourilor.
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro