Despre noi

Centrul de afaceri Tritech este centrul logistic ideal pentru sustinerea ideilor de afaceri la standarde europene. Cu o suprafata totala de 2258mp, acesta pune la dispozitie 4 hale de productie si depozitare, 13 birouri si 2 sali de conferinta. Beneficiind de cei 10 ani de experienta in domeniul afacerilor, afacerea Tritech s-a dezvoltat astfel incat crearea centrului logistic a reprezentat obiectivul cel mai recent propus. Echipa specializata atat in domeniul financiar cat si tehnic doreste sa impartaseasca succesul obtinut si altor mici intreprinzatori aflati la inceput de drum. Scopul a fost conceperea unui mediu propice afacerilor iar feed-back-ul obtinut sustine reusita.

Localizarea Centrului de afaceri Tritech permite accesul facil la patru tipuri de transport (rutier, feroviar, naval si aerian) astfel:

Situat in Poarta Alba, accesibil din DN 22 / E81, centrul Tritech este un sprijin in afaceri ca centru logistic firmelor din Medgidia, Poarta Alba, Murfatlar, Valul lui Traian si Constanta.
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro