Servicii de consultanta financiara si de marketing

Suportul logistic propus este completat de serviciile de consultanta financiara si de marketing pentru a asigura succesul afacerilor desfasurate.Specialistii dedicati in domeniul financiar si in domeniul marketingului stau la dispozitia afacerilor pentru a sustine ideile si a le transpune in realitate. Viitorul afacerilor se sprijina pe un plan studiat in detaliu si bine pus la punct astfel incat premisele propuse sa se concretizeze. O buna cunoastere a cadrului legislativ precum si un studiu al contextului economic actual pentru a stabili pietele tinta catre care se adreseaza afacerile sunt elementele cele mai importante pentru inceperea afacerilor si pentru ca acestea sa se poata dezvolta corespunzator.

Centrul de afaceri Tritech ofera clientilor sai o serie completa de servicii de consultanta pe probleme specifice de marketing strategic si operational dar si servicii de management al activitatii de marketing. Odata ce se incepe colaborarea pentru rezolvarea problemelor de marketing, centrul de afaceri Tritech poate fi considerat un departament de marketing externalizat al firmelor gazduite. Consultantul devene un partener de incredere al managerilor, care actioneaza avand un singur scop - acela de a ajuta compania sa-si atinga obiectivele de afaceri prin intermediul unui marketing profesionist.

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro