Servicii de secretariat

Centrul de afaceri Tritech vine in intampinarea nevoilor afacerilor desfasurate cu servicii de preluare si manageriere corespondenta. Secretariatul este considerat interfata managementului unei afaceri deoarece este componenta care interactioneaza prima atat cu personalul angajat cat si cu persoanele din afara institutiei. Persoana angajata in aceasta functie este prima care primeste informatiile, de asemenea tot ea fiind cea cu care multi din clientii si furnizorii companiei intra in contact, si cum, indiferent de domeniul de activitate al unei companii, forma sa organizatorica sau marimea ei, succesul depinde in mare parte de corectitudinea deciziilor, iar in procesul decizional, pe langa cunostinte, experienta, intuitie, o mare valoare o are informatia, secretariatul a devenit unul din departamentele careia fiecare companie trebuie sa ii acorde o importanta majora.
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

www.inforegio.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro